Parket schuur expert

Uw houten vloer weer helemaal als nieuw

Kies de Expert

9

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wij komen graag voor een vrijblijvende vloerinspectie

9

AANGESLOTEN BIJ CBW

Wij beschikken over de juiste certificaten

9

GARANTIE OP GELEVERD WERK

Goede garantie voorwaarde na oplevering

Vloer schuren door de Expert

Parketvloer schuren

Parket schuren: je vloer zo goed als nieuw

Nee. Het is beslist niet waar dat als je parketvloer er steeds minder en minder uit gaat zien en de slijtlekken ook al steeds meer zichtbaar worden, je veroordeeld bent tot het kopen van een dure, nieuwe vloer. Welnee, want ook parket schuren is dan een prima oplossing. Bovendien scheelt het behoorlijk in de portemonnee. Parket schuren biedt veel meer voordelen. Wel is het zo dat je nooit te lang moet wachten voor je besluit je parketvloer te laten schuren.

Parket onderhoud Diemen door lokale parketteur

We werken in de hele regio Diemen en Amsterdam. In Diemen hebben we al vele parketvloeren mogen opknappen en onderhouden. We hebben 6 parketteurs in dienst en ons bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met parketvloeren. Een parketvloer is een van de meest gewaardeerde vloeren en als u er een heeft bent u er zuinig op. Een houten vloer die in optimale conditie is heeft een warme en chique uitstraling. Parket is een verzamelnaam voor alle houten vloeren. Elke houten vloer heeft een originele tekening omdat hout een eigen identiteit heeft. Ruimtes waarin veel gelopen wordt zijn gebaat bij een parketvloer van hardere houtsoorten. Op elke parketvloer is een geschikte toplaag nodig om het hout te beschermen. We kunnen u vrijblijvend adviseren over elk parket. Niet een vloer is gelijk. De toplaag, bijvoorbeeld lak of hardwax of olie, zal op een dag vervangen moeten worden om de vloer weer tot recht te laten komen. Een houten vloer waarvan de toplaag niet goed onderhouden wordt, zal sneller slijten. Als de toplaag platselijk helemaal weggesleten is, zal het hout worden beschadigd. Hoewel we ook van zeer slecht onderhouden vloeren weer een blikvanger kunnen maken, is het beter om uw vloer goed te laten onderhouden om meerwerk te voorkomen.

Parket schuren en olien

Parket onderhoud is meer in dan een vloer regelmatig schoonmaken. Heeft u een vloer die in de olie staat, dan is het noodzakelijk om de vakman eens in de zoveel tijd een behandeling te laten uitvoeren. Wij hebben de expertise en kunnen het parket schuren en olien. Klein parket onderhoud kunt u zelf uitvoeren, door plaatselijk de geschikte vloerolie op het hout aan te brengen. Groot onderhoud is een klus voor Parket Schuren Diemen. Afhankelijk van de verouderde toplaag komen we de vloer ook (zo nodig) herstellen door middel van reparatie, renovatie, aanvullen van (alle soorten) houten vloerdelen (ook mozaïekparket). Na reinigen en schuren krijgt de vloer een nieuwe beschermlaag.

Oude houten vloer laten opknappen?

Woont u in Diemen of omgeving en vertoont uw houten vloer in een woonhuis of bedrijf slijtage? Ga niet zelf aan de gang met een schuurmachine want het is zonde van uw authentieke parketvloer om het risico te nemen dat dit fout gaat. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten houten vloeren. We kunnen elke parketvloer vakkundig opknappen en we leveren alleen het beste werk. Heeft uw vloer renovatie nodig, liggen er delen los, steken er schroeven of spijkers uit? Onze vakmannen weten precies hoe ze uw kostbare vloer weer tot leven moeten brengen.

Parket schuren en lakken in Diemen

Hou in gedachten dat vrijwel niet één houten vloer er zo ernstig aan toe is dat we er geen raad mee zouden weten. Houten vloeren zijn onze passie. De uitdaging om van elke vloer een pronkstuk te maken heeft prioriteit bij ons. Zoekt u een parketteur in Diemen, dan komen we bij uw langs en bekijken uw vloer. We geven ter plaatse advies over de beste aanpak. We kijken of het parket alleen gereinigd en geschuurd moet worden voordat de meest geschikte toplaag erop gaat, of dat er nog een en ander aan hout vervangen moet worden. Wilt u de vloer door laten trekken naar een andere ruimte? Geen probleem. Parket Schuren Diemen zorgt dat de vloer zonder kleurverschillen wordt aangelegd.

Voor het parket schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

Jaren Ervaring

Complete projecten

Onze laatste projecten

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Diemen

Project
Eengezin Woning Diemen
40 m² Schuren en Oliën

Datum
18 Mei 2018

Over dit project

Bij deze woning gelegen in hartje Diemen hebben we de vloer machinaal 3x geschuurd en voorzien van Royal 2K kleur olie. De olie is in 2 lagen aangebracht zodat deze optimaal bestand is tegen vuil en stof. Ook deze parketvloer is weer als nieuw.

Parket schuren en lakken | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Diemen

Project
Hoekwoning Diemen
56 m² Schuren en Olien

Datum
29 Mei 2018

Over dit project

In deze woning in Diemen hebben we een lamel parket bestaande uit stroken grondig geschuurd 3maal en gepolijst. Vervolgens hebben we de vloer voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Wederom een prachtig resultaat.

Parket schuren en oliën | Woning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Diemen

Project
Appartement Diemen
62 m² Schuren en Oliën

Datum
19 Juni 2018

Over dit project

Voor deze eengezinswoning in Diemen hebben we een massieve visgraatvloer machinaal geschuurd (3x) en gepolijst en vervolgens voorzien van 2 componenten olie van Royal 2K. Ook deze vloer hebben wij weer als nieuw mogen opleveren.

Parket schuren en oliën | Tussenwoning Amstelveen

Onderhouden door Parket Schuren Amsterdam

Project
Tussenwoning Diemen
32 m² Schuren en Oliën

Datum
6 Juni 2017

Over dit project

Voor deze klant hebben wij een massieve stroken vloer geschuurd en in de 2 componenten olie van Royl 2K gezet. Na het grondige schuren en behandelen is deze vloer weer als nieuw.

Direct een afspraak maken

Wilt u uw vloer op de korte termijn laten behandelen door een ervaren en betrouwbare expert? Neem dan contact met ons op en plan direct een afspraak in voor een vakkundige behandeling van uw houten vloer. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw parketvloer die broodnodige make-over te geven. Voor u het weet, straalt uw vloer als nooit tevoren en ziet uw interieur er weer geweldig uit. Wilt u meer weten over ons bedrijf, voor u een afspraak maakt voor het behandelen van uw parketvloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Bel nu met

+31 (020) 24 40 605

Contact met ons

Rietzangerweg 92, 1111VN Diemen

+31 (020) 24 41838

info@schuur.expert

Parket schuren doen wij door heel het land. We zijn dan ook actief in vrijwel alle plaatsen binnen nederland. Maak een vrijblijvende afspraak voor een vloerinspectie.

Bel nu