Schuur Expert uw parketvloer specialist

Parketvloer schuren

Parketvloer laten schuren?

Parketvloer schuren

Nee? Het is beslist niet waar dat als je parketvloer er steeds minder en minder uit gaat zien en de slijtlekken ook al steeds meer zichtbaar worden, je veroordeeld bent tot het kopen van een dure, nieuwe vloer. Welnee, want ook parket schuren is dan een prima oplossing. Bovendien scheelt het behoorlijk in de portemonnee. Parket schuren biedt veel meer voordelen. Wel is het zo dat je nooit te lang moet wachten voor je besluit je parketvloer te laten schuren.

Parketvloer schuren

Parket onderhoud Diemen door lokale parketteur

We werken in de hele regio Diemen en Amsterdam. In Diemen hebben we al vele parketvloeren mogen opknappen en onderhouden. We hebben 6 parketteurs in dienst en ons bedrijf heeft al meer dan 35 jaar ervaring met parketvloeren. Een parketvloer is een van de meest gewaardeerde vloeren en als u er een heeft bent u er zuinig op. Een houten vloer die in optimale conditie is heeft een warme en chique uitstraling. Parket is een verzamelnaam voor alle houten vloeren. Elke houten vloer heeft een originele tekening omdat hout een eigen identiteit heeft. Ruimtes waarin veel gelopen wordt zijn gebaat bij een parketvloer van hardere houtsoorten. Op elke parketvloer is een geschikte toplaag nodig om het hout te beschermen. We kunnen u vrijblijvend adviseren over elk parket. Niet een vloer is gelijk. De toplaag, bijvoorbeeld lak of hardwax of olie, zal op een dag vervangen moeten worden om de vloer weer tot recht te laten komen. Een houten vloer waarvan de toplaag niet goed onderhouden wordt, zal sneller slijten. Als de toplaag platselijk helemaal weggesleten is, zal het hout worden beschadigd. Hoewel we ook van zeer slecht onderhouden vloeren weer een blikvanger kunnen maken, is het beter om uw vloer goed te laten onderhouden om meerwerk te voorkomen.

Parket schuren en olien

Parket onderhoud is meer in dan een vloer regelmatig schoonmaken. Heeft u een vloer die in de olie staat, dan is het noodzakelijk om de vakman eens in de zoveel tijd een behandeling te laten uitvoeren. Wij hebben de expertise en kunnen het parket schuren en olien. Klein parket onderhoud kunt u zelf uitvoeren, door plaatselijk de geschikte vloerolie op het hout aan te brengen. Groot onderhoud is een klus voor Parket Schuren Diemen. Afhankelijk van de verouderde toplaag komen we de vloer ook (zo nodig) herstellen door middel van reparatie, renovatie, aanvullen van (alle soorten) houten vloerdelen (ook mozaïekparket). Na reinigen en schuren krijgt de vloer een nieuwe beschermlaag.

Oude houten vloer laten opknappen?

Woont u in Diemen of omgeving en vertoont uw houten vloer in een woonhuis of bedrijf slijtage? Ga niet zelf aan de gang met een schuurmachine want het is zonde van uw authentieke parketvloer om het risico te nemen dat dit fout gaat. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten houten vloeren. We kunnen elke parketvloer vakkundig opknappen en we leveren alleen het beste werk. Heeft uw vloer renovatie nodig, liggen er delen los, steken er schroeven of spijkers uit? Onze vakmannen weten precies hoe ze uw kostbare vloer weer tot leven moeten brengen.

Parket schuren en lakken in Diemen

Hou in gedachten dat vrijwel niet één houten vloer er zo ernstig aan toe is dat we er geen raad mee zouden weten. Houten vloeren zijn onze passie. De uitdaging om van elke vloer een pronkstuk te maken heeft prioriteit bij ons. Zoekt u een parketteur in Diemen, dan komen we bij uw langs en bekijken uw vloer. We geven ter plaatse advies over de beste aanpak. We kijken of het parket alleen gereinigd en geschuurd moet worden voordat de meest geschikte toplaag erop gaat, of dat er nog een en ander aan hout vervangen moet worden. Wilt u de vloer door laten trekken naar een andere ruimte? Geen probleem. Parket Schuren Diemen zorgt dat de vloer zonder kleurverschillen wordt aangelegd.

Voor parketvloer schuren in de nabije omgeving kunt u ook terecht bij parket schuren Weesp, parket schuren Hilversum en parket schuren Utrecht, parket schuren Vinkeveen of parket schuren Amsterdam. Opzoek naar een parketteur elders In het land? Parket schuren Amsterdam, Parket schuren Purmerend, Parket schuren Hoorn, Parket schuren Den Helder en Parket schuren Amersfoort zijn partners waar wij veel mee samen werken en uiterst geschikte parketteur voor het schuren van uw houten parket vloer.

WANNEER UW PARKETVLOER SCHUREN?

  • Krassen en deukjes in uw parketvloer
  • Kleurverschillen door zonlicht
  • Tijd voor andere uitstraling of kleur
  • Bij (water)schade aan uw houten vloer
  • Bij uitbreiding van uw houten vloer
  • U wilt graag een onderhoudsvriendelijke vloer
GECERTIFICEERDE PARKETTEURS

Onze ervaren parketteurs hebben meer dan 25 jaar ervaring in het schuren en behandelen van parket en zijn gecertificeerd vakman

OFFICIEEL ERKEND SPECIALIST

Wij zijn officieel Specialist en zijn onderscheidend op 5 punten;
Goed Advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie.

SCHERPE & DUIDELIJKE OFFERTE

Als wij alle informatie over de vloer hebben, heeft u binnen 24 uur een opmaat gemaakte offerte in huis.

DESKUNDIG ADVIES OP LOCATIE

Wanneer u een offerte aanvraagt of een afspraak met ons maakt dan komen wij altijd vrijblijvend bij u langs op locatie voor een vloerinspectie.

Kom met mij in contact

Vragen over parketvloer schuren?

Ik leg u graag uit wat onze behandeling parketvloer schuren inhoud en wat dit met u vloer doet. Maak een vrijblijvende afspraak met me dan kom ik graag bij u langs om dit aan u uit te leggen.